divendres, 15 de maig del 2015

Mini àlbum targeta

Estic preparant un petit taller d'scrap i he pensat que seria molt interessant poder fer un mini amb poques coses i amb molt d'amor.

Sovint ens creiem que si els nostres treballs no tenen moltes coses semblen pobres i no agraden, jo en canvi penso que és molt important no recarregar les feines i que siguin les fotografies les que agafin tot el protagonisme. 

En aquest cas he fet un mini amb cartolina i uns papers que tenia que vaig comprar en el seu moment en un supermercat... Potser no és el mes apropiat però a vegades si és el més útil. Uns brillantets, una cinta decorada, un washi fent de cantoneres i un petit enquadernador decorat és el que tanca el mini amb l'ajut d'una gometa que he enganxat amb un altre enquadernador a la contraportada..



També he utilitzat unes paraules "petits moments" que evoquen les possibles fotografies que podem posar. Les paraules les he imprès i amb embossing calent els hi he donat relleu, després les he entintat amb color lila per a que anés amb harmonia amb els colors de la tapa.

El interior també l'he decorat amb aquest mateix tipus de paper, són de gramatge alt el que m'ha permès fer que aquest mini tingui força consistència.
He fet servir colors adients amb la tapa però més suaus i intentant que hi hagués contrast amb les diferents pàgines, així he fet servir un paper de papallones amb tons liles i roses i un paper de flors blanques sobre un fons blau. 
He afegit una butxaca per posar un tag gran on es pugui posar una foto o un escrit.


A la part de darrera de cada pàgina he fer servir paper mil·limetrat per poder posar alguna nota sobre la foto o fer alguna referència o alguna anotació... 
Per la decoració he fet servir unes etiquetes de papallones decorades, uns brillentets que són unes floretes i un washi de diferents colors i textures.

Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

També et pot interessar...