divendres, 26 de juny del 2015

Regals final de curs - Segon B

2 on. B

Aquest també està fet des de l'inici fins al final. M'ha agradat molt poder-ho fer.. poder dissenyar-ho i realitzar-ho. Ha sigut un bon projecte.

Aquest cop és un àlbum en espiga. 
La primera idea que vam tenir era poder demostrar a la mestra tot el que els infants l'estimaven i vam creure que ho demostrarien cada dia. Per això els infants van escriure una frase dedicada a la seva mestra. Aquesta frase la van escriure dues vegades, una per l'àlbum i l'altra per poder-la posar en grupets i entregar-les cada dia d'una manera anònima així li crearien intriga....

Les frases les vam enganxar en cartolines que vam enquadernar amb un brad i una nota amb el dia.


La veritat és que ho vam aconseguir i l'últim dia de la setmana quan els nens li van regalar l'àlbum va entendre-ho tot, la veritat és que va ser molt emotiu i crec que li va agradar força.

L'àlbum està enquadernat de forma manual, creat des de les tapes fins cada una de les 24 pàgines que té. Consta d'una pàgina per infant però aquest cop la fotografia queda dins i no es veu, si no obres unes portetes que tanquen cada pàgina.


 


La primera pàgina s'obria cap a dalt i estava pensada per que es pogués posar les fotos de grup del 2014 i del 2015.




Les pàgines interiors estaven tancades amb un velcro d'aquesta manera primer s'havia de llegir la frase i després veure la fotografia que amagaven les portes.



Amb l'àlbum li vam donar també una postal d'agraïment.





Vaig intentar cuidar tots els detalls des de les cantoneres, fins el tancament amb velcro de l'àlbum o fins i tot personalitzant la bossa amb segells i tintes.





D'aquest regal també vaig quedar molt satisfeta i la veritat és que vaig gaudir molt fent-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

També et pot interessar...