dimarts, 31 de gener del 2017

Els barrufets i jo!

Avui aquest post és una mica diferent de tots els altres que he fet... Necessitava fer el regalet que es dóna als convidats en un casament i no ho tenia gaire clar. Al final vam decidir que fossin barrufets. M'encanten aquests ninotets, des de ben petita que jo ja els col·leccionava, són bufons, bufons....

Vam decidir que faríem servir uns barrufets que són una parella de nuvis, són de l'any 2013 i pertanyen a una línia de 8 barrufets....



Per altra banda també volíem posar-los sobre un pedestal perquè fessin més patxoca.


El procés va ser lent ja que com la núvia era morena vam decidir de pintar el cabell de les barrufetes i que passessin de rosses a morenes.... Havíem de trobar una pintura que ens permetés pintar els cabells i que no quedes malament ni que es veiés que havien estat pintades. Al final vam comprar la pintura de “Carrotcake by Vallejo” i ens va donar molt bon resultat.




Un cop els vam tenir pintats ens quedaven dues coses no menys importants: una posar les etiquetes que havíem fet - eren transparents amb el nom dels nuvis i la data del casament - i l'altra enganxar-los sobre el pedestal amb silicona calenta.



Una cop els vam tenir acabats el resultat no ens agradava gaire, la font de la lletra de les etiquetes no era l'adient i vam decidir canviar-la. Vam decidir repetir-les amb un tipus de lletra que quedés millor i així ho vam fer, vam desenganxar les etiquetes que ja teníem posades i vam enganxar les noves i el resultat ens va agradar molt més.







Per últim vam posar-los en una bosseta de roba transparent de color blau i amb un tag de cartolina de color crema amb les vores entintades de blau amb tinta distress. El resultat ens va agradar molt i va agradar molt.

Va ser una bona decisió, original i amb una peça "exclusiva".


Espero que us agradi !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

També et pot interessar...